CRM Project Management

Curs d'especialització en CRM Project Management (CRM)

 

 

Curso_formacion_CRM_project_management_Stratex_Institute

 

Curs d’especialització / extensió que capacita per desenvolupar plenament les funcions de Consultor i Cap de Projecte CRM (Customer Relationship Management) des de la vessant funcional, no pas tècnica.

 

Objectius:

Adquirir els coneixements tant del model relacional del Màrqueting i de les Vendes, com de la funcionalitat d’un programari CRM d’altes prestacions. A més, l’alumne aprendrà a desenvolupar-se amb soltesa com a administrador i usuari expert en dos programaris CRM de referència en el mercat: SalesForceTM com a proveïdor global i MyCRMWebTM com a proveïdor local.

Adquirir les habilitats necessàries per dur a terme amb eficàcia  les tasques exigibles a un Consultor o Cap de Projectes en l’àmbit del software i serveis TIC, en aquest cas específicament per a projectes d’implementació i administració CRM.

Sortides professionals:

Les sortides professionals més usuals per a l’alumne són:

  • Departaments de consultoria d’implementació CRM en firmes de consultoria comercial, consultoria de màrqueting o de consultoria i serveis TIC. Ja sigui com a Consultor Funcional, Cap de Projectes o Formador a l’usuari.
  • Com a Cap de Projecte i Administrador CRM en departaments comercials o de màrqueting d’empreses petites, mitjanes i grans, de qualsevol sector d’activitat i entorn operacional (off i online).

Format:

Curs presencial a temps parcial de 102 hores lectives

Estructurat en 6 mòduls  lectius + 1 mòdul de projecte final.

A més dels continguts teòrics, el curs enfatitza els tallers pràctics fonamentats en aquestes eines didàctiques: pràctica real amb programaris CRM, casos, 2 masterclass de 1 hora, dinàmiques grupals, exercicis de resolució individual i en equip.

Adreçat a:

  • Com a curs d’especialització:
  • Per a estudiants de Grau universitari (en ADE, Màrqueting o similar) o de C.F.G.S. que vulguin especialitzar-se en consultoria o lideratge de projectes d’implementació o a la Formació en CRM.
  • Per a professionals en actiu de les àrees de màrqueting o TIC que vulguin o necessitin expandir la seva activitat a la consultoria o lideratge de projectes d’implementació o a la Formació en CRM.

Requisits d’admissió:

Acreditar titulació universitària o de C.F.G.S. o experiència professional

Titulació:

Diploma de l'EUNCET Business School

Logo_vinculacio_Euncet_100

Bonificació:

Aquest curs pot ser bonificat de les quotes de la Seguretat Social mitjançant el crèdit anual que disposen les empreses, gestionat per la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (anteriorment Fundación Tripartita). STRATEX INSTITUTE ofereix gratuïtament el servei de tramitació de la bonificació.

Dates propera convocatòria:

Pendent de programar la propera convocatòria

Lloc:

Campus STRATEX INSTITUTE al Vapor Universitari de Terrassa

Calendari de matriculació:

Pendent de programar la propera convocatòria

 

Boto_CTA_consulta

 

Aplicació

Aplicació

Aplicació